اگرچه سالهاست که کارشناسان ریلی خواهان واگذاری اپراتوری شبکه ریلی به بخش خصوصی برای ارتقای بهرهوری هستند، اما حمله اخیر سایبری به شبکه، اهمیت اجرای این راهکار را دو چندان کرد.
وزارت صنعت فناوری اطلاعات چین اعلام کرد پیش نویس طرحی ۳ ساله برای توسعه صنعت امنیت سایبری کشور ارائه کرده است. تخمین زده میشود ارزش این بخش تا ۲۰۲۳ میلادی از ۲۵۰ میلیارد یوان (۳۸.۶ میلیارد دلار) فراتر رود.
گزارش وضعیت امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات نشان میدهد که طی یکسال گذشته ۴۰۵ میلیون و ۹۵۶ هزار حمله بدافزاری توسط شبکه ملی تله بدافزار در کشور شناسایی شده است.
جو بایدن رئیس جمهور آمریکا با اشاره به حملات سایبری اخیر از جمله هک سایبری سولارویندز، سرور مایکروسافت اکسچنج و حمله باج افزاری به خط لوله انتقال سوخت کلونیال پایپ لاین، دستوری اجرایی امضا کرده که محور آن تمرکز روی ارتقای امنیت سایبری این کشور است.
چین بیش از یک دهه است ایمن سازی اینترنت و خودکفایی فناورانه را در دستور کار قرار داده تا از دستاندازی و تهاجم سایبری و ارتباطی آمریکا در امان باشد. کارشناسان معتقدند همین اقدامات باعث شده این کشور بتواند در برابر آمریکا به یک قدرت مهم در حوزه اقتصاد، فناوری و صنعت و تجارت مبدل شود.
ما اغلب از تهدیدهای آنلاینی که متوجه گیمرها میشود از جمله بدافزارهایی در کپیهای پایرتشده، مودها (Mods) و جعلها (فیشینگ و انواع اسکمها موقع خرید یا مبادله آیتمهای درونگیمی) صحبت میکنیم.
محققان جزییات ۱۹ آسیبپذیری را که در کتابخانه کوچکی در دهه ۹۰ میلادی طراحی شده بود و در بیش از دو دهه بهطور بسیار گسترده در تعداد بیشماری از محصولات سازمانی و خانگی استفاده شده است را منتشر کردند.
مرکز پژوهشهای مجلس با اعلام گزارشی از وضع بسیار ضعیف ایران در ارزیایی جهانی حفاظت از حریم خصوصی کاربران، پیشنهاد داد لایحه «صیانت از دادههای شخصی» در اولویت بررسی کمیسیون صنایع قرار گیرد.
آیین صدور گواهی مشترک در حوزه ارزیابی امنیتی – پدافندی محصولات فتا دیروز (یکشنبه 18 خرداد 99) در سازمان فناوری طلاعات ایران برگزار شد و 8 شرکت خصوصی برای محصولات خود این گواهی را دریافت کردند.
مرکز ماهر با انتشار الزامات امنیتی سایبری و فیزیکی دورکاری کارکنان دستگاههای دولتی در بحران کرونا، اعلام کرد: سرویسدهندههای دسترسی از راه دور باید در برابر انواع تهدیدات امنسازی شوند.
مایکروسافت هشدار داده که مهاجمان در کارزارهای سایبری در حال آلودهسازی مراکز فعال در حوزه سلامت و سرویسهای حیاتی به باجافزارهای از نوع موسوم به Human-operated هستند. در هر یک از مراحل اجرای حملات Human-operated مهاجمان بسته به شرایط و نتایج حاصل شده در مراحل قبلی اقدام به تصمیمگیری و طراحی مرحله بعد میکنند.
اوایل فروردین ماه امسال و در عرض چند روز، سه بار درز اطلاعاتی بزرگ در ایران رخ داد. در هر کدام این موارد، اشتباههای فنی باعث شده بود اطلاعات شخصی میلیونها نفر از شهروندان ایران بدون حفاظت در دسترس عموم قرار بگیرد.
شیوع ویروس کرونا موجب شده که مردم خود را در خانهها قرنطینه کنند و به همین دلیل هم بسیاری از ارتباطات و فعالیتها به شکل آنلاین در جریان است. در این میان، ابزارهای آنلاین کنفرانس ویدیویی مانند زوم نیز با استقبال زیاد کاربران مواجه شدهاند و در عین حال، نگرانیهای امنیتی درباره این ابزارها نیز رو به فزونی است.